Företagsnamn - Slogan
Produkter

Vi erbjuder en stor variation av produkter som passar varje budget och smak. Våra mest köpta produkter visas nedanför. Vänligen ring eller kom förbi för mer information om produkter, erbjudanden eller andra frågor.

Goldwell Dualsenses
Goldwell Dualsenses
Goldwell Dualsenses är Goldwells vårdserie med härliga egenskaper. Goldwell Dualsenses erbjuder dig exklusiv hårvård till bra priser. Förföriskt doftande produkter gör Goldwell Dualsenses till en stor favorit.
AMERICAN CREW
AMERICAN CREW
American Crew är ett riktigt skönt hårvax som jag verkligen gillar. Jag har testat väldigt många hårvax, och American Crew Grooming Cream är en av mina favoriter. Det är lätt i klass med D:fi som är min personliga favorit!
REVLON FÄRGBOMB!
REVLON FÄRGBOMB!
Användning: Du tar i inpackningen efter schampoo & innan balsam & ska verka i håret i 3 minuter. Gärna att man kramar ur så mycket vatten ur håret som är möjligt innan man applicerar inpackningen.
Uniq One All in One Hair Treatment !
Uniq One All in One Hair Treatment !
Återuppbygger torrt och skadat hår. Tillför glans och eliminerar frissighet. Skyddar vid värmestyling. Gör håret silkeslent och ger jämnhet. Färgbevarande med UVA/UVB-skydd. Lättare att styla och slätar ut. Gör håret medgörligt. Ger en hållbar frisyr. Förebygger kluvna toppar. Ger naturlig fyllighet.
Site Builder drivs av  Vistaprint